Klimax
Call Centar Klimax 011/398-7627

Mitsubishi klima uređaj MSZ HJ35VA MUZ HJ35VA

Peći na pelet - Cool shop

Najnovije vesti

06.06.2016
Akcija inverter klima uredjaja Japanskih proizvodjaca MITSUBISHI FUJITSU DAIKIN Modeli Japanskih proizvodjaca jacine 12000 btu sa Inverter tehnologijom po Akcijskoj ceni od 59999 dinara . iskoristi akciju pozovi i poruci

03.08.2015
Ugradnja klima uredjaj nije velika mudrost , ali postoji standard ,alat i procedura koja mora da se ispostuje da bi uredjaj radio dugi niz godina i kako bi efekat samog uredjaja bio maximalan , zato zakazite ugradnju na 064/8005310

03.08.2015
Potrosnja el energije prilikom rada klima uredjaja nije velika , ali ako u jednom stambenom prostoru radi veci broj klimatizera potrosnja je ozbiljna , Inverter klima uredjajem resavate tu vrstu problema i postizete znacajne ustede .

07.07.2015
Ustedite do 50% kupovinom INVERTER klima uredjaja

FUJITSU JAPANSKI BREND

KO JE FUJITSU?
Fujitsu je japanska multinacionalna kompanija, poznata u svetu po proizvodnji PC i laptop računara,  primeni mikročipova i pružanju usluga iz oblasti informacionih tehnologija.
ISTORIJA
Fujitsu je nastao 1935. Godine u Japanu pod nazivom Fuji Electric Company. Tokom svog razvoja, firma se postepeno širila i spajala sa drugim gigantima u proizvodnji, između ostalih i sa nemačkim Siemensom, koji je danas u sastavu Fujitsu Limited-a. Od postanka pa do danas ovu firmu uz konstatne inovacije prati rast i razvoj širom sveta,  sve od današnjeg statusa svetske multinacionalne kompanije.
FUJITSU DANAS


Fujitsu danas poseduje svoje proizvodne pogone u preko 100 zemalja sveta sa oko 185.000 zaposlenih. U okviru Fujitsu koncerna nalaze se :

FUJITSU ZANIMLJIVOSTI


* Logo Fujitsu kompanije umesto tačaka na slovima J i I poseduje oznaku ∞ (beskonačno), čime uz stari slogan „ mogućnosti su neograničene „ simbolizuje konstantan rad na proizvodima iz svog asortimana, kao i konstantno širenje Fujitsu mogućnosti,
* Crvena boja loga – sibolizuje entuzijazam,budućnost, pristupačnost i dostupnost,
* Aktuelni logo „ Oblikovanje sutra sa Vama „ – opisuje međusoban odnos društva i poslovanja u budućnosti, kao i odnos Fujitsu kompanije sa svojim klijentima i partnerima,
* Fujitsu u svom vlasništvu ima 97.000 patenata,
* Fujitsu je po proizvodnji informacionih tehnologija prvi u Japanu i treći u svetu,
* Fujitsu se nalazi među 17 svetskih kompanija sa razvijenom ekološkom svešću

FUJITSU GENERAL – PROIZVODNJA KLIMA UREĐAJA


Fujitsu General prateći politiku poslovanja Fujitsu koncerna, proizvodi visoko kvalitetne proizvode, koje karakteriše zaštita životne sredine i postizanje visoko energetske  efikasnosti. Vremenom kako bi se poboljšao rad klima uređaja na nižim temperaturama od -05°C što je slučaj sa ON/OFF klima uređajima, tehnološkim inovacijama stvoren je novi klima uređaj – INVERTER. Osnovne razlike između on/off i inverter možete prošitati ovde Osnovne razlike između on/off i inverter možete pročitati ovde. Fujitsu se danas posebno ističe po proizvodnji inverter klima uređaja.


Kako funkcioniše inverter klima uređaj?
Inverter klima uređaj poseduje uređaj koji konstantno meri odnos spoljašnje, unutrašnje i zadate temperature. Kompresor invertera na početku radi punom snagom, da bi vremenom sa približavanjem željenoj temperaturi smanjio svoj rad. U odnosu na standardne on/off klime koje rade punom snagom konstantno i troše daleko više električne energije u odnosu na inverter. Veoma bitna informacija jeste da inverter mora konstantno da radi, bez gašenja i tada postiže najbolji energetski učinak. Bez obzira što stalno radi, inverter utroši do 60% manje električne energije u odnosu na standardnu klimu. Stoga se inverter pored dogrevanja u prelaznom godišnjem dobu, preporučuje kao osnovno grejno telo u zimskim mesecima.
Primer korišćenja Fujitsu inverter klima uredjaja za zagrevanje poslovnog prostora možete videti ovde
Fujitsu invereter klima uređaji su u stalnom usavršavanju, tako da su oni danas podeljeni prema nameni na invertere za hlađenje i zagrevanje sledećih objekata:

Ova podela govori koliko je Fujitsu do najsitnijih detalja razradio različite sisteme za upotrebu u različitim okolnostima, a sa ciljem što kvalitetnije i efikasnije usluge.
Kompletnu ponudu Fujitsu inverter klima uređaja možete videti ovde
Zašto Fujitsu inverter klima uređaj ?


Viši nivo inverter klima uređaja jeste proizvodnja toplotnih pumpi sa inverter tehnologijom. Fujitsu toplotne pumpe vazduh – voda u budućnosti će biti jedno od traženijih sistema grejanja stambenih prostorija.
Zašto je to tako, kao i ponudu Fujitsu toplotnih pumpi možete videti ovde
Kako se Vi grejete? Da li ste spremni da promenite postojeći način grejanja za narednu sezonu ? Budite slobodni da podelite Vaša iskustva sa nama ovde ovde.


Autor: Snežana Trtica Graovac

Posetite klime.rs na portalu ShopMania
Alfa Plam klima uređaj AroTHERM klima uređaj AUX klima uređaj Beko klima uređaj Bergen klima uređaj Beurer klima uređaj Bez brenda klima uređaj Daewoo klima uređaj Daikin klima uređaj De Longhi klima uređaj Fuji klima uređaj Fujitsu klima uređaj Galanz klima uređaj General klima uređaj Gree klima uređaj LG klima uređaj Midea klima uređaj Mitsubishi klima uređaj Orion klima uređaj Panasonic klima uređaj Samsung klima uređaj TCL klima uređaj Tesla klima uređaj Texell klima uređaj Toshiba klima uređaj Vaillant klima uređaj Venting klima uređaj Vivax klima uređaj Whirlpool klima uređaj