Klimax
Call Centar Klimax 011/398-7627

Mitsubishi klima uređaj MSZ HJ35VA MUZ HJ35VA

Peći na pelet - Cool shop

Najnovije vesti

06.06.2016
Akcija inverter klima uredjaja Japanskih proizvodjaca MITSUBISHI FUJITSU DAIKIN Modeli Japanskih proizvodjaca jacine 12000 btu sa Inverter tehnologijom po Akcijskoj ceni od 59999 dinara . iskoristi akciju pozovi i poruci

03.08.2015
Ugradnja klima uredjaj nije velika mudrost , ali postoji standard ,alat i procedura koja mora da se ispostuje da bi uredjaj radio dugi niz godina i kako bi efekat samog uredjaja bio maximalan , zato zakazite ugradnju na 064/8005310

03.08.2015
Potrosnja el energije prilikom rada klima uredjaja nije velika , ali ako u jednom stambenom prostoru radi veci broj klimatizera potrosnja je ozbiljna , Inverter klima uredjajem resavate tu vrstu problema i postizete znacajne ustede .

07.07.2015
Ustedite do 50% kupovinom INVERTER klima uredjaja

KAKO NAM JE POMOGAO PINGVIN?

Ne znam kako je sa Vama, ali moj klinac, od rođenja ima omiljenu plišanu igračku - medu. Kupila mu kuma. Vremenom kako je klinac rastao, sve više se vezivao za medu. Prvi pokreti, prvi okretaji ka medi, prvo izražavanje emocija... Svi srećni... I klinac i suprug i ja. Kuma ponosna što je baš ona “tvorac” prve omiljene igračke.

Kako je klinac rastao i sticao prve drugare, shvatio je da i meda mora da dobije svoje. Rodbina, brže bolje da udovolje detetu, pronađoše medi dva drugara - kucu i pingvina. Opet svi srećni. Klinac, meda, rodbina, koja je zauzela svoje mesto "bitnosti" u očima deteta. Suprug i ja... Srećni. Znate već kakva je dalje žurka čekala nas dvoje roditelja. Kada klinac ide da spava, ide i meda, ali sada i ova dvojica(kuca i pingvin). Kada se klinac kupa, jede... Predpostavljate, idu i ova trojica. Idemo li kod bake ili na more, "Idu i drugari". Ne daj Bože da nekoga od njih zaboravimo! Okreni auto i vraćaj se po njegovu malenkost. Najčešće je to bio pingvin. Ne znam iz kog razloga.

Jednog prilično toplog junskog dana, klinac viče "Mama, tata kupio pingvinu pingvinicu". Ja - mrak, klapna, roletne, kako god da nazovete moje mentalno stanje u tom trenutku. Izlazim u hodnik. Scena: veliki se smeje, mali skakuće i ogromna kutija. Monolog u mojoj glavi "Pingvinica - NE, ovo je king-kong". Upitni pogled uz podignutu obrvu ka suprugu??? Smeje se, otvara kutiju i na mišiće izvlači poznatu pingvinicu. Pardon, ponela me atmosfera, pingvina. Iz kutije je izašao pokretni klima uređaj, poznatiji kao pingvin.

Vivax pokretni klima uređaj ACP-12PT35AEF

Budući da tada nismo imali rešeno stambeno pitanje, a prognoza leta je bila "Očekuje nas najtoplije leto u poslednjih 20 godina" .Prognoza k'o prognoza, ali nagovešataj iste smo već osetili početkom juna. Pingvin klima uređaj je bio savršeno rešenje. Uputstvo za upotrebu nam skoro nije ni bilo potrebno. Laka montaža. Nema posebno spoljašnje i unutrašnje jedinice, pa nema ni fiksne motaže. Potrebno je samo da povežete crevo (koje dobijete uz klimu), a kojim se izbacuje topao vazduh napolje. Prečnik creva je fi 100. Mi smo pingvina namontirali pored prozora. Tu ne zauzima puno mesta, ne duva direktno ni na koga, posebno ne na dete, izbacuje vazduh kroz prozor, estetki se uklapa u ambijent. Ukoliko imate otvor za dimnjak, još bolje, namontirajte ga tu. Tog leta, po potrebi prebacivali smo ga iz sobe u sobu, lako je. Pingvin poseduje točkiće i otvore (ručke) sa strane za lakše pomeranje. Klinac je bio srećan, držao je pingvinicu za "ruku" i upoznao sa svojom sobom.

Jednom prilikom, kada smo u lokalnom butiku, klincu kupovali majicu, oduševljenje: "Mama, vidi i teta ima pingvinicu!"
Pokretni klima uređaji su savršeno rešenje za manje poslovne prostore, pogotovo ako isti nisu u Vašem vlasništvu.
Tog leta, meteorolozi su bili u pravu. Bilo je to jedno ekstremno toplo leto. A kod nas? Kao kod pingvina - cool. Napomene radi, naš pokretni klima pingvin je imao sposobnost i da greje, tako da se naše druženje nastavilo i u prelaznim sezonama i zimi.

Ako ste se prepoznali bar u jednom segmentu ove priče, pogledajte koje sve pingvine možete pronaći ovde.

Nećete se pokajati, ja nisam.

Ukoliko Vam je potreban savet, preporuka, ili želite da podelite sa nama Vaše iskustvo i Vašu priču slobodno nam pišite, biće nam drago.

Pišite nam

Autor: Snežana Trtica Graovac

Posetite klime.rs na portalu ShopMania
Alfa Plam klima uređaj AroTHERM klima uređaj AUX klima uređaj Beko klima uređaj Bergen klima uređaj Beurer klima uređaj Bez brenda klima uređaj Daewoo klima uređaj Daikin klima uređaj De Longhi klima uređaj Fuji klima uređaj Fujitsu klima uređaj Galanz klima uređaj General klima uređaj Gree klima uređaj LG klima uređaj Midea klima uređaj Mitsubishi klima uređaj Orion klima uređaj Panasonic klima uređaj Samsung klima uređaj TCL klima uređaj Tesla klima uređaj Texell klima uređaj Toshiba klima uređaj Vaillant klima uređaj Venting klima uređaj Vivax klima uređaj Whirlpool klima uređaj