Klimax
Call Centar Klimax 011/398-7627

Mitsubishi klima uređaj MSZ HJ35VA MUZ HJ35VA

Peći na pelet - Cool shop

Najnovije vesti

06.06.2016
Akcija inverter klima uredjaja Japanskih proizvodjaca MITSUBISHI FUJITSU DAIKIN Modeli Japanskih proizvodjaca jacine 12000 btu sa Inverter tehnologijom po Akcijskoj ceni od 59999 dinara . iskoristi akciju pozovi i poruci

03.08.2015
Ugradnja klima uredjaj nije velika mudrost , ali postoji standard ,alat i procedura koja mora da se ispostuje da bi uredjaj radio dugi niz godina i kako bi efekat samog uredjaja bio maximalan , zato zakazite ugradnju na 064/8005310

03.08.2015
Potrosnja el energije prilikom rada klima uredjaja nije velika , ali ako u jednom stambenom prostoru radi veci broj klimatizera potrosnja je ozbiljna , Inverter klima uredjajem resavate tu vrstu problema i postizete znacajne ustede .

07.07.2015
Ustedite do 50% kupovinom INVERTER klima uredjaja

KAKO POSTIĆI IDEALNU KLIMU DOK GLEDATE MEČ NOVAKA ĐOKOVIĆA?

Složićete se da smo srećnici što živimo u vremenu kada se piše istorija srpskog i svetskog tenisa. Prava bi bila šteta da živimo u nekom drugom vremenu, gde nema Novakovih mečeva. Kao akteri sadašnjice, koliko puta Vam se desilo da za vreme gledanja Noletovog meča, od prevelikog uzbuđenja iz seta u set, morate da ustanete, prošetate, ugasite tv? Koliko puta Vam je stradao daljinski upravljač ili ne daj Bože bračni odnosi? Što zbog ličnog doživljaja, broja drugara koji sa Vama gledaju meč ili upaljenih strujnih priključaka (tv, kompjuter), Vaša klima je čas off čas on. Zbog prečestih paljenja i gašenja nadam se da je posle Rolan Garosa Vaša klima još uvek u funkciji?!

Kako da stvorite prijatnu klimu i idealnu temperaturu ?

Rešenje leži u Vašem "cooliranju" i tehološkoj inovaciji u svetu klima – inverter klima uređaju. 

Invereter klima uređaji su iz godine u godinu sve više u upotrebi iz razloga što imaju ima višestruke prednosti u odnosu na obične, takozvane on / off klime. Hajde da vidimo koje su najznačajnije prednosti:


3 PREDNOSTI INVERTERA U ODNOSU NA ON / OFF KLIMU

1. 60% uštede električne energije
Inverter klima poseduje uređaj putem koga prati i izračunava međusobni odnos spoljašnje temperature, sobne i temperature koju želimo da postignemo. Kako se približava željenoj temperaturi kompresor klime nastavlja da radi, ali manjim intezitetom i troši manju količinu električne energije. Standardna on /off klima se naizmenično pali i gasi u zavisnosti od toga da li je postigla željenu temperaturu ili ne. Sve vreme ova klima dok radi koristi električnu energiju iste snage. Primera radi inverter klima na početku koristi 50-100 w električne energije, ide do maksimuma od 1000w, gde se kratko zadržava. 30 minuta po postizanju željene temeprature potrošnja vidno opada, što se može pratiti posebnim uređajem. Istraživanaja su pokazala da 80% klima takozvanih 12 –ica troši 400w. Obična on / off klima sve vreme koristi 1,2KW električne energije. Matematički gledano standardna klima potroši znatno više električne energije i pravi je neprijatelj Vašem budžetu.

2. 2 u 1 - i hlađenje i grejanje
Inverter klima uređaji imaju mogućnost da se koriste i leti i zimi. Drugim rečima ovi uređaji mogu bezbedno da se koriste na veoma niskim temperaturama do -20°C, dok standardna on / off klima do -5 °C. Treba reći da se inverter klime pored dogrevanja u prelaznim periodima, sve više koriste kao osnovno grejno telo. Naime, potrošnja električne energije kod invertera je znatno manja u odnosu na druga grejna tela za postizanje iste temperature vazduha. Zašto je to tako? Razlog je što inverter pored električne energije i neprekidnog rada, koristi i gas freona koji sabijanjem oslobađa toplotnu energiju

3. Duži vek trajanja
Inverter klima uređaji su samoregulirajući. Automatski prate razliku u temperaturi i uskladjuju svoj rad. On / off klime, kao što samo ime kaže, rade po principu uključi / isključi čime vremenom dolazi do oštećenja električnih instalacija i nužnog servisa.

Kao i kod običnih klima uređaja i kod inverter klima postoji veliki broj različitih modela. Iskustvo je pokazalo da kvalitetniji inverteri imaju veću uštedu i veći stepen iskorišćenja energije. Budući da je tehnologija njihovo drugo ime, japanski proizvođači na tržištu prednjače najkvalitetnijim modelima.

Najbolju ponudu inverter klima uređaja, kao i odnos cene i kvaliteta možete videti ovde.

Treba napomenuti da će Vam invereter klima uređaj pružiti uštedu kućnog budžeta i savršen ambijent za praćenje Noletovih mečeva. Ukoliko se pak odlučite da pratite i fudbalsku reprezentaciju Srbije, ne brinite temperatura prostorije će biti savršena. Vi se potrudite za lični doživljaj!

Autor
Snežana Trtica Graovac

Posetite klime.rs na portalu ShopMania
Alfa Plam klima uređaj AroTHERM klima uređaj AUX klima uređaj Beko klima uređaj Bergen klima uređaj Beurer klima uređaj Bez brenda klima uređaj Daewoo klima uređaj Daikin klima uređaj De Longhi klima uređaj Fuji klima uređaj Fujitsu klima uređaj Galanz klima uređaj General klima uređaj Gree klima uređaj LG klima uređaj Midea klima uređaj Mitsubishi klima uređaj Orion klima uređaj Panasonic klima uređaj Samsung klima uređaj TCL klima uređaj Tesla klima uređaj Texell klima uređaj Toshiba klima uređaj Vaillant klima uređaj Venting klima uređaj Vivax klima uređaj Whirlpool klima uređaj